You are currently viewing Lupaukseni sinulle sisällön­valmen­tajanasi

Lupaukseni sinulle sisällön­valmen­tajanasi

Cluetrain Manifestosta ja Seth Godinin lupamarkkinoinnista on kulunut 23 vuotta ja 16 vuotta siitä, kun Brian Halligan ja Dharmesh Shah alkoivat käyttää termiä “inbound markkinointi” valtavirtaan.

Menestyneet organisaatiot ovat huomanneet, että vain säännöllisen, kohdistetun sisällön avulla he voivat kasvattaa yleisöään ja aloittaa laajaa keskustelua (potentiaalisten) asiakkaiden kanssa.

Mutta “usein kohdistettu sisältö” on helpommin sanottu kuin tehty.

Et ole yksin. Joka päivä tuhannet ja tuhannet sisällöntuottajat eri puolilla maailmaa kamppailevat suunnittelun, aiheiden luomisen, kirjoittajan estämisen, määräaikojen stressin, analyysihalvauksen ja luovan virran puutteen kanssa.

Se on vaikeaa, koska se vaatii suunnittelua ja kurinalaisuutta sekä vapaata luovuutta. Ja kaistanleveydestämme kilpailee aina useita liiketoimintaprioriteettia.

Et ole yksin, koska meitä on niin paljon. Mutta tarkemmin sanottuna, et ole yksin, koska tästä lähtien olen tukenasi.

Lupaan sinulle tämän:

Luot ja julkaiset laadukasta sisältöä, joka edistää brändiäsi ja liiketoimintatavoitteitasi suunnitelman mukaisesti, speksien mukaan ja ajallaan, joka kerta.

Miten?

Suunnittelen sisältökalenterisi kanssasi. Autan sinua määrittämään työkalut ja prosessit, jotka tekevät työstäsi tehokasta ja vaivatonta. Autan sinua tarvittaessa optimoimaan kanavasi liidien kääntämiseksi.

Tulen valmentajaksi ja kaikkutaustaksi sisällöntuotannossasi. Tuen sinua strategisesti ja taktisesti; teknisesti ja luovasti.

Voit luottaa minuun. Voit luottaa siihen, että asiat hoituvat. Pidän sinut määräajoistasi. Jos jäät jälkeen kaistanleveysongelmista tai kilpailevista prioriteeteista, ryhdyn varmistamaan, että toimitat.

Miksi minä?

Sain koulutusta ja aloitin urani toimittajana 1990-luvulla.

Kuka tiesi silloin, että toimittajien osaamisesta tulee niin välttämätön yritysviestinnässä, markkinoinnissa ja myynnin mahdollistamiseksi muutaman lyhyen vuosikymmenen sisällä?

Toimittajat on koulutettu – ja heillä on oltava lahjakkuus – ollakseen merkityksellisiä ja kiinnostavia; astua yleisönsä kenkiin; esittää kysymyksiä, joita lukijansa, katsojansa ja kuuntelijansa haluavat saada vastauksen; olla tasapainoinen ja uskottava; olla kriittisiä mutta kunnioittaen lähteitään; reagoida nopeasti kehittyviin uutistapahtumiin; noudattaa määräaikojaan; humanisoida teknologiaa, liiketoimintaa ja kaikkia käsittelemiä aiheita; kertoa tarina, johon ihmiset voivat samaistua.

Viestinnässä, markkinoinnissa ja myynnin mahdollistamisessa kaikkia näitä ominaisuuksia vaaditaan sisällöntuottajilta. Ja sitten vähän lisää.

Monimutkainen ympäristö

Sisällöntuottajien ei tarvitse vain vastata kysymyksiin, joihin heidän yleisönsä haluaa vastauksen. Heidän on myös varmistettava, että viesti, jonka heidän organisaationsa tarvitsee saada perille, menee perille.

Jotta yleisö näkisi brändin merkityksellisenä, kiinnostavana ja uskottavana, voidaan väittää, että sisällöntuottajien on usein neuvoteltava monimutkaisemmasta kiinnostuksen kohteista kuin toimittajien.

Ei vain lukijoiden ja pomomme tarvitse pitää siitä, mitä tuotamme; jopa Googlen pitää tykätä siitä!

Lopuksi (toistaiseksi) mainitsen vielä yhden haasteen: sisällön luominen on monille ihmisille vain yksi monista vastuista. Monille meistä on aina muita asioita tulossa. Aina löytyy tulipaloja sammutettaviksi. Voi olla todella vaikeaa luoda olosuhteita, joissa voimme olla häiriintymättömiä, kirjoittaa vapaasti, virrassa, hyödyntää luovia mehujamme.

Pointtini on, että tunnen tuskasi.

Viime vuosikymmeninä olen työskennellyt monien pääasiassa kansainvälisesti toimivien tai myyntitavoitteiden organisaatioiden kanssa – kuten yrityksissä, säätiöissä, yhdistyksissä ja yliopistoissa – selventämässä heidän bränditarinaansa, optimoimassa heidän digitaalisia kanaviaan ja prosessejaan, suunnitellemassa niiden sisältöä, asettamassa sisällön kuratointia ja tukemissa heidän ​​sisällön luomisesta.

Jutellaanko?
Tarvitsetko apua sisällön luomisessa, kuratoinnissa, suunnittelussa, kanavan kehittämisessä tai brändistrategiassasi? Ota yhteyttä, niin keskustellaan asiasta ja teemme sinulle tarjouksen.

Oikean alakulman chattiin hyppääminen toimii hyvin, jos olemme online-tilassa samaan aikaan. Jos en ole paikalla, jätä osoitteesi ja palan pian.

Voit myös lähettää sähköpostia tai ottaa yhteyttä Josiin LinkedInissä.

Jos haluat, jätä hieman ennakkotietoa itsestäsi, niin pääsemme nopeammin alkuun. Käytä alla olevaa yhteydenottopainiketta.

Jutellaanko?
Tarvitsetko apua sisällön luomisessa, kuratoinnissa, suunnittelussa, kanavan kehittämisessä tai brändistrategiassasi? Ota yhteyttä, niin keskustellaan asiasta ja teemme sinulle tarjouksen.

Oikean alakulman chattiin hyppääminen toimii hyvin, jos olemme online-tilassa samaan aikaan. Jos en ole paikalla, jätä osoitteesi ja palan pian.

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen jos.schuurmans@cluetail.com tai ottaa yhteyttä Josiin LinkedInissä osoitteessa https://linkedin.com/in/­josschuurmans.

Jos haluat, jätä hieman ennakkotietoa itsestäsi, niin pääsemme nopeammin alkuun. Käytä vasemmalla olevaa yhteydenottopainiketta.