You are currently viewing Kolmen avoimen luennon sarja viestinnästä nykyajan informaa­tio­tulvan keskellä. Tule mukaan 10.5, 17.5 ja 24.5.

Kolmen avoimen luennon sarja viestinnästä nykyajan informaa­tio­tulvan keskellä. Tule mukaan 10.5, 17.5 ja 24.5.

Moni yritys jää jatkuvasti vaille ansaitsemaansa huomiota, koska nykyisen ärsyketulvan keskellä asiakkaiden ja yhteistyökumppanien jakamattoman huomion vangitseminen on niin vaikeaa. Järjestämme kolmeosaisen luentosarjan siitä, miten viestinnän ammattilaiset tätä haastetta ratkovat, jotta liiketoiminnan kasvattamisen ja kehittämisen kannalta kriittinen vuorovaikutus olisi sujuvampaa.

LIIKE – liiketoiminnan uudelleen suuntaamista ja digijohtamisen kehittämistä – hanke järjestää huhtikuussa kolme avointa luentoa brändi-viestinnästä ja digimarkkinoinnista.

Luennoitsijana toimii markkinointikonsultti ja Cluetail Oy:n toimitusjohtaja Jos Schuurmans. Luennoille voi osallistua Microsoft Teamsin kautta. Niitä juontaa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun TKI-asiantuntija Tommi Kuukkanen.

Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, josta pääset osallistumaan tilaisuuteen. Tervetuloa mukaan!

Luento 1: Huomiotalous

Tiistai 10.5.2022, 13:00-16:00

Hukumme kaikki erilaisiin viesteihin milloin miltäkin suunnalta. Kuinka huomioida markkinoinnissa nämä huomiotalouden haasteet?

Huomio on aikamme valuutta. Voidakseen harjoittaa liiketoimintaa yritysten on kiinnitettävä kohdeyleisönsä huomio. Tätä varten yritykset voivat kustakin yksittäisestä liiketoimintatapauksesta riippuen soveltaa strategioiden yhdistelmää hankkiakseen omistettua, lainattua, ostettua ja ansaittua huomiota. Tällä luennolla tarkastellaan, kuinka eri strategioita voidaan yhdistää ja millaisiin käyttötapauksiin kukin niistä sopii parhaiten.

Ilmoittaudu luennolle 1 tästä

Luento 2: Sisältö­­­markkinointi

Tiistai 17.5.2022, 13:00-16:00

Mitä erilaisia sisältömarkkinoinnin keinoja on tarjolla? Mikä muoto tai kanava sopii kenellekin tekijänä, kohderyhmänä, jne.?

Tällä luennolla tarkastellaan, mitä sisältömarkkinointi tarkoittaa ja mikä tekee sisältömarkkinoinnista niin relevanttia nykypäivän markkinointi- ja myyntikäytännössä. Miksi markkinointiguru Seth Godin sanoi, että sisältömarkkinointi on ainoa jäljellä oleva markkinoinnin muoto? Miten sisältömarkkinointi keskittyy ihmisten huomion vetämiseen eikä viestin työntämiseen? Mistä prosesseista, työkaluista ja kanavista voimme hyötyä?

Ilmoittaudu luennolle 2 tästä

Luento 3: Markkinointi­viestinnän kiemurat

Tiistai 24.5.2022, 13:00-16:00

Osaamme kaikki puhua, lukea ja kirjoittaa, mutta siltikin viestin saaminen perille on usein vaikeaa. Mitä viestinnässä pitää huomioida, ollakseen siinä hyvä?

Tällä luennolla tarkastelemme viestintää eri tasoilla. Brändin viesti on strateginen viesti, joka vie liiketoimintaa eteenpäin. Lähestymme brändin viestintää tarinankerrontanäkökulmasta.

Inbound-sisältömarkkinointia sovellettaessa, meidän on suunniteltava sisältöä, jonka rakenne sitoo kaikki viestimme yhteen. Huomioimme viestin, jonka yritys tai brändi haluaa välittää, viestin, jonka yleisömme haluaa kuulla, ja viestin, jota Google haluaa suositella.

Sisällönluontitasolla tarkastelemme seikkoja, mitkä tekevät sisällöstä houkuttelevaa, kuten selkeys, tiiveys, rakenne, äänen sävy ja tyyli.

Ilmoittaudu luennolle 3 tästä.

Jutellaanko?
Tarvitsetko apua sisällön luomisessa, kuratoinnissa, suunnittelussa, kanavan kehittämisessä tai brändistrategiassasi? Ota yhteyttä, niin keskustellaan asiasta ja teemme sinulle tarjouksen.

Oikean alakulman chattiin hyppääminen toimii hyvin, jos olemme online-tilassa samaan aikaan. Jos en ole paikalla, jätä osoitteesi ja palan pian.

Voit myös lähettää sähköpostia tai ottaa yhteyttä Josiin LinkedInissä.

Jos haluat, jätä hieman ennakkotietoa itsestäsi, niin pääsemme nopeammin alkuun. Käytä alla olevaa yhteydenottopainiketta.

Jutellaanko?
Tarvitsetko apua sisällön luomisessa, kuratoinnissa, suunnittelussa, kanavan kehittämisessä tai brändistrategiassasi? Ota yhteyttä, niin keskustellaan asiasta ja teemme sinulle tarjouksen.

Oikean alakulman chattiin hyppääminen toimii hyvin, jos olemme online-tilassa samaan aikaan. Jos en ole paikalla, jätä osoitteesi ja palan pian.

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen jos.schuurmans@cluetail.com tai ottaa yhteyttä Josiin LinkedInissä osoitteessa https://linkedin.com/in/­josschuurmans.

Jos haluat, jätä hieman ennakkotietoa itsestäsi, niin pääsemme nopeammin alkuun. Käytä vasemmalla olevaa yhteydenottopainiketta.